Новини

Група за взаимопомощ на хора с тревожност

Да се тревожим и притесняваме e характерно за всеки от нас в определена степен. Понякога обаче преживяването на тревожност е тежко, продължително или не съответства на обстоятелствата. В настоящата ситуация със сигурност имаме множество стимули, с които за всички нас справянето изисква големи усилия. Ако не знаем как да постигнем поне относително вътрешно (и външно) спокойствие, това в някакъв момент, би могло да доведе до тревожно разстройство и задълбочаване на проблемите.

Има различни форми на тревожни разстройства и симптоматика, която ги придружава, например: паническо разстройство (с или без агорафобия), обсесивно-компулсивно разстройство, социална и/или друг вид фобия, дереализация, генерализирано тревожно разстройство, посттравматично стресово разстройство и др.

Имате възможност да се включите в група за взаимопомощ. В нея ще ви предоставим възможност:
– да споделите в защитена среда за преживяванията, които имате;
– да потърсим причините за проявата на вашата тревожност;
– да научите за варианти, чрез които бихте могли да овладявате в някаква степен симптомите си, така че да живеете по-спокойно;
– да се запознаете с други хора със сходни проблеми и да обмените личен опит с тях, без да бъдете осъждани;
– да усетите подкрепа и съпричастност от останалите, и др.По време на срещите ще бъдат използвани подходи от различни психотерапевтични методи, като те ще бъдат съобразени с потребностите на членовете в групата.

Водещ:
Анелиа Дудина – психолог и психотерапевт
За контакт: +359 899 706 399; info@psihoterapevt-bg.com
website: www.psihoterapevt-bg.com
ВАЖНО! Има само 3 свободни места! Необходимо е предварително записване и провеждане на предварителна среща, която е безплатна.
Можете да се включите още от 26.04.2021г. (понеделник)
Времетраене: 3 месеца (срещите ще бъдат всеки понеделник от 18:00 до 21:00ч.) и няма да имаме срещи в официално почивните дни.
Цена: 20лв. за едно посещение

Вашият коментар