Новини

Психология и Рисуване – 2 в 1! Арт Работилница

Какво ни казва нашето подсъзнание по време на рисуването? Как да поговорим със себе си? Как да разберем знаците, които ни показват рисунките?

>> Знаете ли кое е онова, което ви затруднява при разрешаването на проблеми? Какви подходи ползвате? Кои от тях са работещи и кои – не толкова? Имате ли настоящ проблем, с който се затруднявате да се справите? Ако тези въпроси ви стоят, може би събитието, което организираме сега, е точно за вас.
Ние от BAGRA Art Relax Studio и психотерапевтът Анелиа Дудина, ще ви помогнем да потърсите отговорите чрез изкуство и психотерапия – 2 в 1

>> Подгответе се за рисуване с графични и акварелни техники – моливи, маркери, акварелни бои, акварелни маркери и моливи върху картон. Ще направим серия рисунки, с много интересна тема и въз основа на тях психотерапевтът Анелиа Дудина ще направи анализ на вашите творби, разбира се, ако желаете.

25.01.2020г. /събота/ от 13:30 до 16:30ч.

Таксата е 40лв. А записването предварително на лично съобщение в BAGRA Art Relax Studio / БАГРА ателиета и работилници или тел. 0895 764 357
Провеждане на адрес: ул. Цар Самуил, 29 в Ателие за музика и изкуство “Зелената къща”

Вашият коментар