Новини

Съвместна инициатива със Седмица на брака – от 7 до 14 февруари 2019г.

Екипът на Психотерапевтично пространство „СимвоЛичност“ подкрепя каузата Седмица на брака, като ви предлага да се включите в семинар на тема: Как да избегнем прекомерна зависимост и крайно отчуждение в отношенията с партньора ни? Спряхме се на тази тема, тъй като считаме за изключително важна, но понякога и трудно постижима автономността, съпроводена с близост и интимност, която случваме в брака (и извън него). Често желаем да постигнем удовлетворителни взаимоотношения, които да ни карат да усещаме, че запазваме себе си и същевременно с това си партнираме по здрав начин с човека до нас, но не знаем как да постигнем това. Ако и вие си задавате сходни или същите въпроси, заповядайте на събитието – сами или заедно със своята половинка.

По време на семинара ще:

  • Имате пространство да изследвате докъде са вашите собствени граници, които не бихте искали останалите да преминават;
  • Изследвате границите на другите;
  • Можете да поставите свой личен казус, свързан с автономността в отношенията ви с околните;
  • Присъствате в защитена среда, в която ще имате възможност да изследвате причините за прекалената близост или дистанция, която преживявате във вашите взаимоотношения със значимите хора и т.н.

Семинарът ще включва разнообразие от преживелищни тренинги, ролеви упражнения, арт техники и дискусии.

Дати на провеждане: 16-17.02.2019г. от 11:00 до 17:00ч.

Цена: 40лв. за двата дни

Големина на групата: до 15 човека – ако има повече заявки, то ще имат възможност да се включат хората, които хронологично първи са заявили желание за участие.

Важно! Необходимо е предварително записване.

Координати: тел.: 0899706399; e-mail: info@psihoterapevt-bg.com

Водещ: Анелиа Дудина (психодрама терапевт)

Основател и управител на Психотерапевтично пространство „Символичност“. Индивидуална и групова психотерапевтична частна практика. Водещ на семинари, обучения и тренинги. Автор на безплатното електронно издание Е-списание за психотерапия „Символичност“.

www.psihoterapevt-bg.com

В допълнение ви предлагаме да си запазите час между 7 и 14 февруари за психологическа консултация на преференциална (с 50% намаление от стандартната) цена. Можете да направите това, като позвъните на тел.: 0899706399 (Анелиа Дудина).

 

Седмицата на брака има за цел да обедини обществените усилия за насърчаване на брака и традиционните семейни ценности и да помогне на двойките по пътя им към изграждане на успешен брак. Инициативата е вдъхновена и е част от Международната Седмица на брака, която се провежда ежегодно от 7 до 14 февруари, в над 25 страни по света!
Вижте повече на: www.brak.bg

Вашият коментар