За мен

Анелиа Дудина

Извършва индивидуални психологически консултации и провежда индивидуална и групова психотерапия с клиенти. От тях бихте могли да се възползвате, след като си запазите предварително час на телефон: 0899706399 или на e-mail: info@psihoterapevt-bg.com 

Повече за това как протича една среща и при какви други ситуации можете да се обърнете за съдействие, прочетете в раздел Дейности.

Случая
0 +
Обучения
0
Семинара
0

Професионален опит

Дипломиран психотерапевт към ИПГИП “Бернхард Ахтерберг”, които са пълноправен член на Европейската организация FEPTO и Българско дружество по психодрама и групова терапия.

Основател и управител на Психотерапевтично пространство “СимвоЛичност”.

 Водещ на групи за личностно развитие (за тях, както и за психотерапевтичния метод психодрама, можете да научите повече в сайта).

Водещ на курсове, обучения и семинари. Завършен модул – Динамично интервю и базови терапевтични умения. Участва в изготвянето на Списание за психотерапия „СимвоЛичност” и Е-списание за психология “Посока” (повече информация за списанията можете да откриете в сайта).

Завършена бакалавърска степен по психология и магистратура – юридическа психология.

Стаж в Главна дирекция “Изпълнение на наказанията”, гр. София (сектор “Психологическа лаборатория” и сектор “Пробация”), Централен софийски затвор.

Работила на Гореща телефонна линия за жени и деца, пострадали от насилие и трафик на хора, след преминат курс на обучение, организиран съвместно с фондация “П.У.Л.С.” – гр. Перник и фондация “Социален консултативен
център”, гр. Самоков. Водещ на групи за придобиване на елементарни социални умения, групи за самопомощ и за трудова терапия, психолог в агенция за запознанства. Предишна месторабота – психотерапевт в Център за психологически тренинги и консултации “Амарна”.

Има опит в работа с клиенти над 10 години. Към момента реализира частна психотерапевтична практика, в която съчетава няколко дейности – психологическо консултиране и индивидуална психотерапия, психотерапия в групи, водещ е на семинари, фирмени тиймбилдинги и различни обучения, създател на идеята и редактор на безплатното онлайн списание за психотерапия “СимвоЛичност”. Въпреки професионалния опит, който има, с различни психотерапевтични подходи, Анелиа приоритетно прилага в работата си т.нар. психодинамични подходи, които предполагат разкриване на първопричината за даден проблем и нейната корекция. Счита, че това е важно за клиентите, с които работи, тъй като често работата „на повърхността“ постига или временен ефект, или понякога дори е възможно и да няма такъв. 

"Съчувствам на човека, който никога не е изпитвал вълнение от работата си. Не само че няма да постигне удовлетворение, но и няма да постигне големи успехи."

Уолтър Крайслер