Новини

Как да общуваме “правилно” с партньора си?

Екипът на Психотерапевтично пространство „СимвоЛичност” подкрепя каузата Седмица на брака, като ви предлага да се включите в семинар на тема: Как да общуваме „правилно” с партньора си?

Общуването стои в основата на връзката с партньора ни. Общуване не са само думите, които си казваме. То е отношението, нашето поведение, израза на тялото ни, интонацията – цялостното взаимодействие с другия.

Едно „погрешно” общуване с човека до нас може да ни накара да вземем решение да се разделим с него, когато всъщност е възможно да имаме пълноценни отношения помежду си, само ако осъзнаем какво правим „неправилно” и как бихме могли да го променим. Може да живеем с прекалено много трудности във връзката, а да е необходимо малко, за да се чувстваме по-добре и двамата.

Предлагаме ви да се включите в нашия семинар по темата за комуникацията между половете, организиран в подкрепа на събитието Седмица на брака и да изследваме заедно вашите взаимоотношения.

По време на срещата ще можете:

-да видите себе си отстрани в общуването;

-да разберете как общува вашият партньор и как да стигнете до него/нея;

-да усвоите стратегии за адекватно себеизразяване;

-да се справяте с конфликтни ситуации;

– да си дадете сметка за вашето отношение към него/нея;

-да разберете кога, какво и как да кажете.

Методите и техниките, които използваме са практически насочени. Те са забавни, но предполагат себерефлексия и провокират желани от вас промени. Времето в семинара ще мине неусетно и интересно, но ще бъде и достатъчно задълбочено, така че да можете да се замислите, ако желаете да направите своите стъпки към по-ефективно и приятно общуване с човека до вас. Можете да се включите самостоятелно или заедно с вашия партньор.

Водещ: Анелиа Дудина /психолог и психодрама терапевт/

ВАЖНО: Тъй като местата са ограничени, необходимо е предварително записване за участие на тел.: 0899 706 399; info@psihoterapevt-bg.com; www.psihoterapevt-bg.com

Дата: 15.02.2020г. /събота/, от 11:00 до 18:00ч.

Цена: 30лв.

* В партньорство съвместно със Седмица на брака. Повече за инициативата можете да научите на техния сайт:  https://www.brak.bg/

Вашият коментар